Laos ibland bortglomt,underbart och fyllt av motsagelsefullheter

Laos ar ett mystiskt land, deras offciella flagga har alltid en kommunist flagga brevid sig. Priserna har ingen logik allting kostar mellan 30 000 och 50 000, vilket ar cirkus 28, 48 kr, ett rum och ett par flipflop allting kostar samma, snacka om inflation.
 Men utsikterna ar sa fantastika att det inte gar att beskriva det maste upplevas! Laos ar ett land fyllt av motsagelsefullheter, ibland ar folket supervanliga for att i nasta sekund vanda sig om och vara arga.
Maten ar ibland sa underbar att man far tarar (eller ar det chilin?) ibland ar den inte det.
De har nagaot som liknar utegansforbud. ALLT jag menar ALLT stanger ner vid 12 , men om man som party sugen utlanning vill fortsatta kvallen behover man bara hoppa in i narmsta tuk tuk och fraga ett ord (som ibland ar universalt) "party" sa kors man till narmsta "svartklubb".
Men a andra sidan har Laos sin egen hardcore variant av tequila, dvs ett inehall som luktar aceton och har antingen en konserverad orm,skorpion,GIGANTISKA humlor eller annat ackligt.

Men trots detta sa har jag och Petra blivit ytterst fortjusta i Laos. Ett fruktansvart fattigt land med ett folk som far kampa for sin overlevnad varje dag.Med samma storlek som storbritaninen men mycket mindre befolkning sa ar det allt annat an overbefolkat. Men trots fattigdom har laos ett sa fruktansvart rikt naturliv och naturen ar obeskrivligt vacker, med ett folk som ar mycket vanliga (oftast). Sa Laos ar med andra ord ett land som bast beskrivs "upplev det", ett land fyllt av motsagelsefullheter och mystiska ting , bortglomt ibland sina storsyskon thailand och vietnamn men om ni aker till den har delen av varlden glom for gudsskull inte bort Laos!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tid i Bangkok:




Dagar tills vi kommer hem!


bloglovin


RSS 2.0