Nar hjartat brister ...

Ibalnd vill ens hjarta bara brista i tusen bitar , ibland brister ens hjarta och gor att man saknar en liten flisa.
Det var vad som hande idag.

Vi skulle ga till marknaden med vara nyfunna vanner, hade det roligt och skrattade nar vi far se en livlos varelse som visade sig vara skuggan av en manniska.
Han lag pa marken och krampade allvarligt och folk tittade bara ingen gick fram.

Vi var en bit ifran och bara stod som forstenade , det hela gick over pa kanske en minut men det var en lang plaagsam minut en minut som varade i en evighet.

Eftersom det hela lugnade ner sig och manniskorna runtomkring honom upptradde som om de sett det forut fortsatte vi och glomde strax bort det och frotsatte med varat skojande och shoppande.

En timme passerar flyter forbi i skojfriskt humor.....

Vi gar forbi samma stalle igen varlesen ligger livlos pa samma stalle.
Men skillnaden nu ar att ingen ar bredvid , mitt hjarta stannar men vi vill inte se , inte veta inte ta in allt det hemska sa vi gar forbi och glommer bort , men en liten flisa av mitt hjarta stannar dar och da hos varelsen pa marken ..

PeaZe


Kommentarer
Postat av: patrik

Vad hämskt! Hade han fått något typ av epeleptiskt anfall kanske? Låg han verkligen bara där på gatan utan att någon gjorde något?

2010-10-22 @ 15:11:15
Postat av: Anonym

Kram! Det låter ju förskräckligt, men det var bra att ni inte gjorde något misstänker jag för tyvärr vet man ju om att det finns för många fejkare oxså. Och ni ljuva turister är ett bra byte. Låter inte vettigt att jag som ssk säger så men tyvärr så är det inte alltid så lätt att veta vad som e rätt eller fel.Kram ni känner om ni gör rätt med en gång. Puss älskar dig.

2010-10-23 @ 05:49:18
Postat av: gunilla lindström

ja, vad kunde ni ha gjort- utan språk, utan kontakter men jag förstår känslan av hjälplöshet o kanske dåligt samvete där hjältar i böcker man läst hade vetat precis hur de hade kunnat hjälpa.....

2010-10-23 @ 12:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tid i Bangkok:




Dagar tills vi kommer hem!


bloglovin


RSS 2.0